Sarıyer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 212 277 50 42
WEB https://sariyerkizanadoluihl.meb.k12.tr
Adres : İstinye Mahallesi Dr. Hilmi Alantar Sokak No 6 Sarıyer / İSTANBUL
VİZYON : Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak
BAŞARILAR : Okulumuz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında İngilizce hazırlıklı proje okulu olmuştur.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30 15:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : SERVİS VAR
Ulaşım : 42T, 40B,25E BEŞİKTAŞ-TARABYA, SARIYER-BALTALİMANI MİNİBÜSLERİ
Yerleşim Yeri : İSTİNYE DEVLET HASTANESİNİN 100M SARIYER TARAFINDA...
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe 2,5 km il:17 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : MASAM YENİSİ, DART, VOLEYBOL, BADMİNTON TURNUVALARI YAPILIYOR.
Bilimsel Etkinlikler : Son teknolojiyle donatılmış fizik, kimya-biyoloji laboratuarlarımızda fen bilimleri dersleri çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : İngilizce hazırlıklı fen ve sosyal bilimler proje okulu olan okulumuzda bu alanlarla ilgili başarı ve motivasyon artırıcı projeler yapılmaktadır.
Diğer Hususlar : Eşsiz boğaz manzarası ile hayran bırakan okulumuzda milli manevi değerlerine sahip bilim ve teknoloji alanında başarılı nesiller yetişiyor.