İSTANBUL / SARIYER - Sarıyer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

MASALLARLA EVRENSEL DEĞERLER e-Twinning projemiz başladı.

MASALLARLA EVRENSEL DEĞERLER Projesi, Türkiye ve Azerbaycan kuruculuğunda gerçekleştirilen ve 3 ülkeden 14 öğretmenin katıldığı bir e.twinning projesidir. Projeyi ülkemizden 10 okul, Azerbaycan’dan 1 Ürdün’den 1, Tunus’dan 1 okul birlikte yürütecektir. Bu projede, masallar aracılığıyla dilin ifade gücünün yanında müziğin evrenselliği ve drama tekniği de kullanılarak evrensel değerlerin aktarımı yapacağız.Ayrıca Proje ortaklarımızın masallarını da tanıyarak ortak hedef olan evrensel değerlere ulaşacağız. Our e-twinning project, UNIVERSAL VALUES THROUGH TALES, has started.   The UNIVERSAL VALUES WITH TALES Project is an e.twinning project founded by Turkey and Azerbaijan, including 14 teachers from three countries. Ten schools from our country, one from Azerbaijan, one from Jordan, and one from Tunisia will work together on the project. With this Project, We will teach global values by using the universality of music and drama techniques as well as the expressive power of language through fairytales. Also, We will reach the common goal of universal values by knowing our partners' fairy tales.

20-02-202420-02-202420-02-202420-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 11:36 - Görüntülenme: 11